Pozele cu produsul finit sunt minunate, probabil si produsul : dar nu ma incumet sa o fac pentru ca reteta e asa data la misto. Ma interesa pas cu pas, nu toate stim asa din experienta cam cu trebuie sa arate o foaie de placinta pt fiecare reteta in parte. Chiar imi pare rau pentru ca asa cum am spus produsul arata divin.
Pai eu am totul pe masa imprastiaat sa fac placinta cu mere. Nu-i timp de detalii acum. Dar aceasta placinta cu mere arata ca in visele mele.
De ex: faina o amestec cu praful de copt, sau praful de copt il sting cu otetul? Cam cat de tare/moale e aluatul? licios sau nu? Sunt detalii care ajuta foarte mult si care iti fac prajitura sa fie gustoasa si sa arate de revista.
carminabulina : faina o amesteci cu praful de copt.Trebuie sa obtii un aluat pe care sa-l poti intinde cu sucitorul.
Promit sa refac placinta si sa trec si poze intermediare si explicatii mai clare