Placinta cu mere

de Denissa in Prajituri, 20 Noi 2011 | 3878 vizualizari

 

Excelenta pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. margarina
  • 4 linguri de zahar
  • 12 linguri apa minerala
  • 1 plic praf de copt (sau 2 lingurite rase)
  • faina cat cuprinde
  • un praf de sare
  • UMPLUTURA
  • mere rase
  • zahar
  • scortisoara
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Se amesteca margarina, apa minerala, praful de copt stins si faina. Se framanta un aluat care se da la rece pentru 2 ore.

Intre timp facem umplutura de mere rase la care adaugam zahar, zahar vanilat, scortisoara.

Scoatem aluatul de la rece si intindem 2 foi. Asezam o foaie intr-o tava peste care punem umplutura de mere, stoarse in prealabil de zeama, si apoi cea de a 2 foaie.

Se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.

TIPS-URI

1

peste umplutura de mere se poate presara gris, avand astfel certitudinea ca zeama pe care o vor lasa merele nu va afecta prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (9)

mihaelaM 1

20.11.2011, 21:04

cu toate ca am facut si eu zilele trecute dar tot mai vreau

Lau 1

20.11.2011, 21:21

vreau si eu ca mie pofta

brunetica 1

18.12.2011, 08:28

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere (reteta video)