Placinta cu piept de pui

de Lau in Pui, 4 Mar 2012 | 4237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 250 g branza
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei usturoi
  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 1 linguri de zahar
  • 200 ml apa calduta
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Faina o cernem, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia, sare, zahar si putina apa, amestecam dupa care framantam un aluat nelipicios. Acoperi mai lasam cca 30 min la dospit.

Carnea o taiem bucati si  o fierbem. Amestecam ouale batute cu branza si smantana, sare dupa gust, usturoiul pisat.

Intindem o foaie mai mare decat diametrul tavii in care vom coace placinta. Asezam aluatul in tava, desfacem pasta de toamate cu 2 linguri de apa si adaugam peste aluat, adaugam bucatile de carne si amestecul de ou. Tragem putin marginile peste umplutura, apoi am intins alta foaie mai mica si am pus-o deasupra, am uns cu ou si am adaugat cascaval ras deasupra. Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta de foi cu piept de pui (Kotopita)