Plăcintă cu piure de castane și stafide

de Panacris in Dulciuri, 26 Noi 2013 | 2768 vizualizari

 

Am achiziționat de ceva timp, un borcan de piure de castane îndulcit . În sfârșit i-a venit rândul:d Simplu și gustos;)

 

INGREDIENTE

  • foi de plăcintă de la Linco 1 pachet,
  • piure de castane 1 borcan,
  • stafide 100 g,
  • ulei ptr uns, cca, 100 ml,
  • iaurt cca. 500 ml,
  • zahăr avnilinat 2 plicuri.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă cu piure de castane și stafide:

Foile de plăcintă se ung fiecare în parte cu puțin ulei, apoi se suprapun câte trei. Piureul de castane îndulcit se amestecă cu stafidele. Foile suprapuse,  se ung cu amestecul de piure și stafide. Se rulează, apoi se așează într-o formă termorezistentă. La final se ung cu ulei, se adaugă iaurtul și se presară zahărul vanilinat. Plăcinta rulată se  pune la copt, cca. 35 de  minute la foc mediu.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu piure de castane și stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Panacris 1

27.11.2013, 17:57

Laura

Lia_ 1

30.11.2013, 06:28

ceva nou. credeam ca iaurtul ala o uda rau dar arata foarte facuta si f bine!

Panacris 1

30.11.2013, 09:28

Lia, tocmai că iaurtul o înmoaie și nu rămâne uscată

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac