Placinta cu pui si spanac

de epurasha2bb in Pui, 20 Iun 2013 | 1981 vizualizari

 

numai buna de luat pachet la serviciu! garantat Epurasha :) ca sa-l citez pe bucataras

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet "foi placinta de casa "congelate;
  • 100 g parmezan razuit fin;
  • 30 g cascaval ;
  • 1 ou;
  • 1 piept de pui;
  • 2 cepe rosii verzi ;
  • 50 g spanac congelat;
  • sare mare
  • piper negru
  • 1 lgt de chimen macinat
  • pt.decor, 1 ou mic batut, seminte de in si de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu pui si spanac:

Se decongeleaza foile de placinta la temperatura camerei.Se pregateste o tavita pensuland cu ulei fundul si asezand pe rand cate o foiae de placinta.Eu am o pensula de silicon si am folosit-o sa ung cu ulei foile  si a mers destul de repede.Apoi dupa ce am suprapus vreo 5 foi , am asezat amestecul .

Amestecul pt.umplutura: pieptul de pui l-am inabusit putin intr-o craticioara cu apa si ulei dupa care am adaugat si ceapa tocata .Apoi am tocat la robotel carnita cu ceapa inabusite impreuna si apoi am rasturnat acest amestec peste spanac si parmezan, am adaugat si cascavalul razuit si oul batut, am presarat chimenul, putina sare mare si piper negru.

Am acoperit apoi cu inca cateva foi de placinta unse intre ele cu ulei si apoi deasupra am uns cu ou batut si am presarat seminte de in si susan.Bagam tava la mijloc in cuptorul preincins la 200 g C (c. electric) Cna s-a rumenit scoatem si savuram.E foarte buna si rece si calda.Eu am luat la pachet si am facut o colega foarte fericita cand am impartit-o cu ea :)

 

TIPS-URI

1

in interior puteti pune niste verdeturi daca nu va place spanacul, gen marar, sau frunze de ceapa si usturoi verde;

RETETA IN IMAGINI

Placinta cu pui si spanac-0
Placinta cu pui si spanac-1

COMENTARII (17)

CookieMonster 1

21.06.2013, 12:24

delicioasa

scortisoara 1

21.06.2013, 12:53

o bunatate! o incerc si eu sigur!

epurasha2bb 1

25.06.2013, 20:22

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04