Placinta cu salata (asortata)

de mariaana in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 4234 vizualizari

 

gustoase si satioase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina  
  •  sare                                                                                                                  
  • drojdie                                                                                                              
  • apa calduta                                                                                                        
  • ulei                                                                                                                  
  • salata verde                                                                                                  
  • ceapa verde                                                                                                  
  • marar verde   
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu salata (asortata):

se framanta un aluat si se lasa la  dospit  20 min

intre timp se spala verdeturile se  taie se sareaza si se scurg de apa dupa care punem ulei si amestecam .    

 Luam din aluat si facem mingiute mici

se intinde foita subtire si umplem cu verdeturi ,

se coc in ulei  .

Sunt bune calde si cu smantana .  

   Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu salata (asortata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mariaana 1

21.05.2010, 16:24

mersi pt incurajare bine v-am gasit

gaby_duceag 1

21.05.2010, 16:27

Bun venit!

Ina 1

24.05.2010, 13:32

Bine ai venit, mariaana!!!!!!! Cred ca am sa incerc si eu placintele astea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu conopidă şi brânză