Placinta cu somon, spanac si mazare

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 3270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame somon
  • 1 kg cartofi
  • 1 lamaie
  • 400 grame mazare congelata
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 500 ml lapte degresat
  • ulei de masline
  • 65 grame faina
  • 40 grame unt
  • 100 grame spanac congelat
  • 1 lingura cu varf mustar englezesc
  • 40 grame branza Cheddar
  • fasole calita pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu somon, spanac si mazare:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se curata si taie cartofii in cuburi mari si se fierb in apa sarata 15 minute. Se scurg si se amesteca cu sare, piper, unt si sucul de la 1/2 lamaie si se tranforma in piure.

Se aseaza mazarea intr-o sita, se toarna apa fierbinte peste, se tranfera in vasul unui robot de bucatarie si se marunteste. Se amesteca cu piureul obtinut anterior.

Se toaca morcovii si ceapa si se calesc in putin ulei de masline, 15 minute, pana se inmoie, avand grija sa nu se arda. 

Se incalzeste laptele intr-o tigaie si se adauga pestele. Se gateste 10 minute. Se scoate cu o spumiera si se aseaza pe o farfurie. 

Se adauga faina peste morcovi si treptat, se adauga si laptele, amestecand continuu. Se adauga spanacul, sare si piper. Se desface pestele in fasii si se adauga in tigaie, impreuna cu mustarul, sucul de la 1/2 lamaie si branza rasa.

Se transfera intr-un vas nu foarte mare, potrivit pentru cuptor si se acopera cu piureul obtinut anterior.

Se gateste 30-40 de minute.

Se serveste cu fasole calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu somon, spanac si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

27.11.2015, 18:28

buna

Satisfyyourcravings 1

28.11.2015, 23:14

Gicuta 1

03.12.2015, 09:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu somon