Placinta cu spanac

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2015 | 382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g spanac congelat,
  • 150gr branza,
  • 1 ceapa,
  • 100gr smantana,
  • 50gr unt,
  • 2oua,
  • 1pachet foi placinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Este pentru prima data cand incerc aceasta placinta,este usor de facut si e gustoasa. Am folosit spanac congelat dar merge si proaspat, am taiat ceapa marunt,am pus-o la calit putin,peste am adaugat spanacul,car a fost scurs de apa in prealabil, l-am calit pana sa evaporat apa.

Intr-un castron am pus branza telemea,cele 2oua batute  si vreo 6lg de parmesan, am pus si spanacul si am amestecat totul.

Am luat o tava si am uns-o cu unt topit,  am pus cc 6foi placinta,pe care le-am uns pe fiecare cu unt,dupa am turnat compozitia peste foi, punem restul de foi unse cu unt, pliem marginile si ungem ultima foaie cu unt. Dam la cuptor pana isi schimba culoarea,devine putin aurie.

nu prea sunt estetice pozele,dar placinta a iesit buna:)

 

RETETA IN IMAGINI

Placinta cu spanac-0
Placinta cu spanac-1

COMENTARII (4)

-Licurici- 1

19.07.2015, 11:00

Gherca Daniela 1

19.07.2015, 18:49

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04