Placinta cu telemea de oi

de iry-gabriela in Dulciuri, 8 Feb 2012 | 6972 vizualizari

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

08.02.2012, 20:18

ce bunatate ai facut iri

iry-gabriela 1

08.02.2012, 20:27

am incercat si eu ceva nou si ma bucur ca mi-a iesit...multumesc

Ina 1

08.02.2012, 20:28

Bine arata!

gaby_gabytza 1

08.02.2012, 20:32

lia maria 1

08.02.2012, 20:37

buna, buna

Gina_Cristina 1

08.02.2012, 20:37

ce bine arata si ce bine suna .pot sa ma servesc ?de cum am vazut-o mi-a facut pofta

RuxyRux 1

08.02.2012, 20:41

Super bunatate...ti-as sugera untul...pacat sa folosesti margarina la asa o prajitura grozava!

diaconta 1

08.02.2012, 20:41

o reteta interesanta

jolygina 1

08.02.2012, 20:44

foarte buna

iry-gabriela 1

08.02.2012, 20:44

multumesc pt sfat roxyrux dar asta aveam prin casa si nu m-am mai indurat sa ies ca este frig....

iry-gabriela 1

08.02.2012, 20:45

va servesc pe toate cu drag

MotanLaOale 1

08.02.2012, 20:46

buna buna

jolygina 1

08.02.2012, 20:48

o portie si pentru baieti mei mai este ?

RuxyRux 1

08.02.2012, 20:49

e bine sa o eviti scumpa mea...poate ca nu ai informatii despre ea insa e cam...de nefolosit sa spun asa frumos...mai bine unt

iry-gabriela 1

08.02.2012, 20:52

ok ...multumesc oricum

mamaieelena 1

08.02.2012, 22:17

buna,buna

Ubulika 1

08.02.2012, 22:31

Rocsi 1

09.02.2012, 11:01

Lau 1

09.02.2012, 11:06

bun

DIANA B 1

09.02.2012, 11:16

Buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mirela0911 1

09.02.2012, 11:58

imi place

mena29 1

09.02.2012, 17:34

imi place si mie

iry-gabriela 1

09.02.2012, 18:07

multumesc

Gina_Cristina 1

14.03.2012, 20:21

cat as vrea sa iau farfuria la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite americane