Placinta cu varza acra si cartofi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2009 | 7971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • aprox 150 ml lapte
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 250 gr varza acra
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu varza acra si cartofi:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit.
Cartofii se fierb, se dau pe razatoare, se sareaza si se calesc in putin ulei cu ceapa data si ea pe razatoare. Varza acra se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu piper.
Se intinde aluatul in tava si se aseaza deasupra cartofii si varza.
Se da placinta la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza acra si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

25.10.2009, 00:54

Felicitari Ala pentru minunatia de placinta!

ala_oancea 1

26.10.2009, 17:02

Multumesc

magienoire200 1

19.03.2010, 17:26

Buna!poti te rog sa-mi spui cate grade trebuie sa aibe cuptorul?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat