Placinta de dovlecei cu branza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 6749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • telemea de vaca
  • parmezan
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dovlecei cu branza:

Dovlecelul se da pe razatoarea mare, se stoarce de apa si se adauga un ou. Se amesteca bine, punem sarea si piperul, adaugam si faina. Intr-un alt castron se da pe razatoare telemeaua. Intr-un vas termorezistent se pune putin unt topit, se unge peste tot si se aduga hartie de copt. Se adauga jumatate din compozitia de dovlecel, desupra punem telemeaua rasa, iar deasupra se rade putin parmezan. Se adauga jumatatea cealalta de compozitie si se da la cuptor 45 min-1 ora.

 

RETETA IN IMAGINI

Placinta de dovlecei cu branza-0
Placinta de dovlecei cu branza-1
Placinta de dovlecei cu branza-2
Placinta de dovlecei cu branza-3
Placinta de dovlecei cu branza-4

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

28.07.2012, 09:37

GJ203702390 1

15.05.2013, 18:41

Bya Ralu 1

15.05.2013, 19:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04