Placinta de pui fara blat

de lumearuxandrei in Pui, 21 Oct 2013 | 6915 vizualizari

 

Te-ai saturat de pui la tigaie, paste cu pui, chiftelute, pui prajit si snitele de pui? Hai sa facem o placinta de pui simpla, fara blat, care te va face sa te reindragostesti de carnea de pui!

 

INGREDIENTE

  • 700 grame piept de pui tocat (merge si alta carne de pui, nu neaparat piept),
  • 2 oua,
  • 1 legatura verdeata,
  • 1 morcov,
  • 1 cartof maricel,
  • 1 pumn de pesmet,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite mustar s
  • 2 linguri de smantana acra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de pui fara blat:

Am dat pe razatoare morcovul si cartoful (ambele legume au fost crude), am adaugat carnea de pui, ouale, verdeata tocata marunt, smantana si mustarul. Se amesteca totul foarte bine, se adauga pesmetul pentru ca amestecul sa prinda o consistenta putin mai moale decat cea pentru chiftele, se potriveste de sare si de piper si totul se toarna intr-o tava de tarta sau intr-o forma de tort cu marginile detasabile. Forma se unge in prealabil cu putin ulei si se imbraca in pesmet. Placinta capata un aspect foarte apetisant daca deasupra presarati putin cascaval ras…eu nu am mai presarat pentru ca m-am prins ca nu mai aveam in frigider nicio bucatica de cascaval.
Se baga tava in cuptor, la 180 grade pentru 30-35 minte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de pui fara blat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

adela_64 1

22.10.2013, 09:17

Bine ai venit! Cred ca-i foarte gustos. Cu siguranta-l voi gati si eu. Voi pune aici si placinta mea. Felicitari!

laura_n 1

22.10.2013, 15:55

pffff...ce-mi place
bun venit

lumearuxandrei 1

14.11.2013, 13:53

Multumesc pentru urari! Acum le-am vazut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si spanac