Placinta Dobrogeana

de Anastasia in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 12270 vizualizari

COMENTARII (15)

nadina73 1

27.04.2010, 00:14

super bun 5 furculite arata foarte bine

Anastasia 1

28.04.2010, 10:36

serviti va rog, nadina se topesc in gura !

silvi0ara 1

28.04.2010, 10:49

Anastasia,o minune placinta asta.

cara 1

26.05.2010, 08:46

Anastasia, te-am simpatizat inca de cand ai venit cu comentarii pe blogul meu, dar acum mi-ai lasat un gust amar descoperind reteta mea aici fara sa specifici, cum de bun simt ar fi fost, sursa. Ba mai mult mi-ai copiat si expresiile. E greu sa fi original, nu-i asa?

Miha 1

26.05.2010, 09:41

Gabriela, pe blogul personal Anastasia a specificat sursa retetei, adica tu. Aici ori a omis ori nu stie exact cum se procedeaza sa puna link. Ea intra destul de rar pe aici si e posibil sa nu se fi familiarizat cu asta. Hai nu fi suparata, sunt sigura ca e doar o neintelegere la mijloc.

madi_marin 1

26.05.2010, 11:25

imi place mult cum arata.....si o sa o pregatesc si eu...

cara 1

26.05.2010, 11:53

ok, am vazut reteta acum si pe blogul ei, insa nu inteleg de ce nici acolo si nici aici nu a redat reteta cu cuvintele ei, nu sa copieze expresiile haioase care imi apartin.
Reteta nu am inventat-o eu, am preluat-o la randul meu cu mici modificari, dar macar sa-mi compun un text personal, ma duce capul.

Miha 1

26.05.2010, 12:04

Gabriela, textele tale sunt intr-adevar de exceptie. Si nu numai textele. Nu vreau sa fiu acum avocatul Anastasiei, ca nu-s dar as zice sa-i acorzi niste circumstante atenuante. Sunt sigura ca are niste explicatii.

gaby_duceag 1

26.05.2010, 12:05

Gabriela, cred c-o duce capul si pe Anastasia, dar..probabil i-a placut si textul, i-a parut haios, cum bine zici, si l-a preluat cu totul.Daca specifica sursa si ca e preluat textul, era ok, nu-si insusea nimic .Imi cer scuze in numele ei.Ea intra rar aici si n-o va face prea curand dar sunt mai mult ca sigura ca n-a facut-o cu intentie rea.

Anastasia 1

27.05.2010, 13:07

Gabriela, draga , eu i-mi cer scuze din tot sufletul ca ti-am imprumutat unele expresii ,dar cum ai explicat tu de bine si frumos pe mine nu ma aduce capul, sper sa ma ierti ca nu am vrut sa te supar nici intr-un caz , sant o amatoare a blogului tau si ingenunchez in fata talentului tau de bucatar , si i-mi place tare mult cum scrii , ai un stil aparte de a explica retetele prin ce si atragi multi cititori, departe de mine gandul sa supar pe cineva sau sa ma ocup de furt online, daca eram persoana i-mi personalizam si pozele de pe alte bloguri culinare ,dar nu sant adepta sa fac asa ceva , te rog sa ma ierti ca am preluat cateva expresii din textul tau , sper sa ma intelegi ca nu am vrut de loc sa te supar anume pe tine, caci te citesc si te admir

Anastasia 1

27.05.2010, 13:19

ca sa ramai linistita am redactat reteta pe blogul meu ca aici nu pot s-o fac personal dupa ce au trecut 3 zile de la postare, ok ?
am incercat sa redactez textul si sa specific ca am preluat reteta de pe blogul tau , dar nu am putut pentru ca au trecut mai mult de trei zile de la postarea retetei
Iartama cum pot sa-mi ispasesc vina , ma simt tare prost ?

cara 1

27.05.2010, 17:11

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu sunt jandarm dar vreau sa fiu tratata la fel cum ii tratez eu pe ceilalti. Nu o sa reinventez eu roata dar pot sa o cizelez dandu-i alta forma, alta culoare si poate alta utilizare. La fel si cu miile de retete pe care le-am citit pana acum. Daca gasesc una care sa-mi excite papilele numai citind-o si o prepar oferindu-va impresiile mele, este pentru faptul ca vreau in felul acesta sa decantez dupa bunul meu plac retetele adevarate din noianul de prezente. Iar daca la una sau alta mai adaug, mai modific cate ceva, consider ca este aportul meu la noua prezentare. In afara de textul literar pe care il folosesc ca indrumar in preparare am o experienta care ma indreptateste sa consider majoritatea retetelor postate de mine ca purtandu-mi amprenta. Daca reteta este clasica, folosita de multi ani de zile, inventata din cine stie ce timpuri imemoriale, modul de preparare, textul de prezentare si fotografiile sunt proprietatea mea si a sotului meu si pentru preluarea si folosirea lor consider de bun simt sa se primeasca acordul nostru. Daca modul de prezentare va face pe voi, prietenele mele, sa alegeti aceeasi reteta este bine venit, si-a atins scopul si ma bucura din suflet. Sper ca nu se incheie aici colaborarea noastra, dar la fel de bine sper ca am fost suficient de clara in ceea ce am vrut sa va transmit. Nu vreau sa ma credeti drastica ci doar ferma. Si ca mine sunteti toate mai mult sau mai putin, desi unele nu o constientizati.
Imi place ceea ce fac, pun suflet si ma implic destul de mult incat sa trec cu vederea lucruri pe care oricine altcineva nu le-ar lasa neamendate.

cara 1

27.05.2010, 17:18

Draga mea Anastasia, vreau sa cred ca modul placut in care te-au impresionat cuvintele din prezentarea retetei ti-au ajuns la inima atat de tare incat ti-au intrat in vocabular. Consider lamurita cu varf si indesat situatia care a ocupat deja prea multe randuri si sper sa vina momentul in care o sa ne amuzam despre asta.
Spor la treaba!

Anastasia 1

27.05.2010, 19:04

Multumesc pentru randurile scrise si pentru ca mai inteles, nu vreau sa-ti fiu dusman si nici sa-mi tratezi cu neplacere prezenta, in viitor voi fi mai atenta sa nu supar si mult spor si inspiratie si tie sa stii ca aceasta situatie nu ma va face nici intr-un fel sa renunt sa-ti citesc retetele minunate cu admiratie

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cremvursti in foietaj