Placinta macedoneana cu praz

de Criss in Mancaruri de legume, 23 Noi 2011 | 52677 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

23.11.2011, 22:08

diaconta 1

23.11.2011, 22:21

ce bine arata

mirela0911 1

23.11.2011, 22:22

ce rumena si cred ca e si buna

Angelina_Elena 1

23.11.2011, 22:22

arata foarte bine

Anamaria7 1

23.11.2011, 22:38

mmm, ce door mi-e de praaaz!

alinutzika 1

23.11.2011, 22:41

arata bine...

Bunica 1

23.11.2011, 22:44

ce frumos e rumenita ! Cred ca e o buatate terecuta repede la favorite

mihaelar63 1

24.11.2011, 00:03

Ce bine arata
Cand ai preparat ? Sa stiu daca mai ai

danakarin 1

24.11.2011, 04:45

Foarte gustoasa. SI, da, prazul are gust foarte bun !

Criss 1

24.11.2011, 05:34

Multumesc dragele mele. Adevarul e ca nu ma asteptam sa fie atat de buna!

Criss 1

24.11.2011, 05:35

Mihaela, pot sa-ti spun ca nu mai am.
Sambata am facut placinta si sotul meu ar fi fost in stare sa manance toata tava pe nerasuflate.

carmenvlad 1

24.11.2011, 05:39

Cred ca a fost un deliciu. Gustul usor dulceag al prazului in combinatie cu branza feta? Ce poate fi mai bun?

Criss 1

24.11.2011, 05:46

Carmen, e intr-adevar un deliciu. Drept dovada, sambata am sa fac din nou, pentru ca sotul meu s-a indragostit de aceasta placinta.

Lau 1

24.11.2011, 08:05

sambata vin la tine sa gust

mena29 1

24.11.2011, 08:11

Deliciu deliciu deliciu...

aziz 1

24.11.2011, 08:34

of of of ma faci sa zabalesc tastatura de dimineata

MotanLaOale 1

24.11.2011, 09:16

buna buna

teosim 1

24.11.2011, 10:32

Fiind din Dobrogea ( nu sant macedoneanca ),am facut deseori o asemenea placinta ,cu unele imbunatatiri :eu fac foile in casa din 1/2 faina+un cub de drojdie+apa calduta+un galbenus+putin ulei.Se framanta ,se imparte aluatul in 6 ( pt.o tava ) si se lasa pe masa pana se pregateste umplutura,care,pe langa cele scrise mai sus,adaug si spanac oparit sau stevie.Se intind foile cat marimea tavii,se ung cu iaurt sau ulei,se pune umplutura pe fiecare foaie,se ruleaza,se unge cu galbenus si la cuptor.Buna,buna,buna !

gaby_gabytza 1

24.11.2011, 13:14

buuuun

Cris2711 1

24.11.2011, 13:16

mamaieelena 1

24.11.2011, 15:17

buna rau o trec la favorite

Criss 1

24.11.2011, 17:07

Multumesc dragele mele. Cu mana pe inima va spun ca merita incercata. E absolut senzationala placinta asta.

DIANA B 1

24.11.2011, 17:12

Aha , de post si asta ...

MIUTA 1

24.11.2011, 23:16

Delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu bureti gratinati la cuptor