ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA

de Lavinia in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 1811 vizualizari

 

Din seria ,,Ce face Gaby,face si maimuta" :))) E buna rau(da` putina),mai ales cu putina dulceata de caise si smantana !

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar(eu am pus 4)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • dulceata si smantana pt servit (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA:

Am amestecat grisul cu smantana si l-am lasat deoparte 30 de minute.

Branza am pasat-o cateva secunde cu blenderul apoi am amestecat-o cu zaharul vanilat.

Ouale le-am mixat cu un praf de sare si zaharul pana  si-au dublat volumul iar zaharul s-a topit.

Am adaugat peste branza ouale cu zahar,smantana cu grisul si am omogenizat bine.

Am tapetat o tava patrata(24 cm) cu unt apoi am turnat compozitia si am nivelat bine.

Tava am bagat-o in cuptorul preincalzit la foc mic pentru 45 de minute pana s-a aurit usor la suprafata si este bine inchegata.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga in compozitie stafide (eu nu am avut)

RETETA IN IMAGINI

ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-0
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-1
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-2
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-3
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-4
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-5
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-6
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA-7

COMENTARII (35)

Criss 1

27.08.2014, 08:58

anca_rm 1

27.08.2014, 09:18

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04