Placinta ruseasca cu branza

de MotanLaOale in Prajituri, 17 Sep 2014 | 5474 vizualizari

 

Daca a facut-o toata lumea am zis ca trebuie sa fac si eu "Ruseasca lui Gaby" ca prea este laudata. Din cauza de mofturosi nici eu nu am pus stafide. :))))

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri gris
  • 4 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ruseasca cu branza:

Intr-un castron se amesteca grisul cu smantana si se lasa 30 de minute.

Se mixeaza ouale cu unpraf de sare, cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva si volumul amestecului se dubleaza.

Branza se poseaza cu blenderul vertical.

Peste crema de branza se pun ouale si grisul cu smantana.

Se omogenizeaza.

Se unge un vas cu unt (30cmX20cm) si se toarna compozitia in el.Se introduce in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 30-40 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se lasa la racit si se scoate din tava.

Se serveste cu smantana si se poate adauga si miere, dulceata, ce va place.

Eu am pus dulceata de visine si smantana.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot adauga si stafide daca va plac.

RETETA IN IMAGINI

Placinta ruseasca cu branza-0
Placinta ruseasca cu branza-1
Placinta ruseasca cu branza-2
Placinta ruseasca cu branza-3
Placinta ruseasca cu branza-4
Placinta ruseasca cu branza-5
Placinta ruseasca cu branza-6
Placinta ruseasca cu branza-7
Placinta ruseasca cu branza-8
Placinta ruseasca cu branza-9
Placinta ruseasca cu branza-10
Placinta ruseasca cu branza-11
Placinta ruseasca cu branza-12
Placinta ruseasca cu branza-13
Placinta ruseasca cu branza-14
Placinta ruseasca cu branza-15
Placinta ruseasca cu branza-16
Placinta ruseasca cu branza-17
Placinta ruseasca cu branza-18
Placinta ruseasca cu branza-19
Placinta ruseasca cu branza-20
Placinta ruseasca cu branza-21
Placinta ruseasca cu branza-22

COMENTARII (26)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

24.09.2014, 14:09

iuliana_julie

iuliana_julie 1

12.01.2015, 17:30

de care branza de vaci ai folosit? telemea sau branza dulce? in poza arata cremoasa

MotanLaOale

MotanLaOale 1

12.01.2015, 19:09

Branza dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!