Placinte cu branza

de Lau in Dulciuri, 24 Feb 2011 | 1965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg branza de vaci
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de portocale
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza:

Amestecam branza cu ouale, esenta, coaja, zaharul si amestecam bine pana devine o crema omogena.

Asezam foile de placinta, eu am facut cu 2 foi, taiem patratele, punem branza in mijloc si impaturim. Asezam in tava unsa si tapetata, procedam asa pana terminam compozitia. Dam tava la cuptorrul incalzit pana se rumenesc. Cand le scoatem din cuptor stropim cu un pic de apa , pudram cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Placinte cu branza 87322
retete culinare - Placinte cu branza 87323
retete culinare - Placinte cu branza 87324

COMENTARII (16)

mirela0911 1

25.02.2011, 22:37

e buna

Lau 1

28.02.2011, 10:14

mirela

adry88 1

12.06.2011, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D