Placinte cu branza dulce

de AnyCostescu in Dulciuri, 7 Oct 2014 | 6461 vizualizari

 

Bune rau! As manca non stop

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 kg faina
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub drojdie
  • +-1 cana lapte cald

Umplutura:

  • 500 g branza de vaci
  • 4 albusuri
  • zahar dupa gust
  • 2 liinguri gris
  • + 1 ou pt uns
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza dulce:

Laptele , drojdia, zaharul si o lingura de faina se pun intr-un bol si se omogenizeaza. Se lasa 10 minute la crescut.

Intr-un vas punem faina, sarea, galbenusurile batute cu ulei, si lapptele in care s-a dizolvat drojdia.Framantam un aluat compact, potrivit de moale. Daca mai este nevoie adaugam lapte sau faina in timpul framantarii. La sfarsit framantam coca cu o lingura de ulei si lasam aluatul sa creasca minim 30 minute.

Pentru umplutura amestecam branza cu albusurilele, zahar si ce mirodenii mai vreti, si grisul.

DUpa ce a crescut aluatul il impartim in bucatele mici cat un ou.

Se intinde fiecare bucata de aluat pe masa unsa cu ulei si se pune o lingura de branza si se impatureste dupa metoda fiecaruia.

Se ung cu ou batut placintele si le dam la cupttor la foc mediu pana se rumenesc frumos.

Le pudram cu zahar si le servim calde...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:26

multumesc

Ligia Bxl 1

09.10.2014, 11:12

eiii ce bine arata,vreau si eu

AnyCostescu 1

09.10.2014, 19:16

merci!! te astept

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan amorezat