Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se framanta un aluat putin mai moale ca pentru paine si se lasa la dospit 1 ora.
Intre timp se da varza prin gilau,se sareaza(ca sa lase apa),peste vreun sfert de ora se stoarce si se caleste inpreuna cu ceapa taiata marunt in vreo 100 ml. ulei,avand grija sa nu se arda,pana devine putin aurie.Adaugam piper dupa gust.
Aluatul dospit il punem pe planseta presarata cu faina,il intindem destul de subtire si-l taiem in patrate de vreo 12-15 cm. Punem o lingura de varza calita in mijloc si inpaturim de la colturi. O intoarcem si o intindem putin cu sucitorul(se intoarce ca varza sa nu fie numai in partea de jos!)
Le prajim frumos in ulei incins sau in ler la foc mare.Cele care le-am pus in ler,le-am uns cu ou(poate nu trebuia asa tare,ca-s prea faine)
Pofta buna!!:D
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult