Placintele dulci cu branza de vaci

de anomisana in Prajituri, 3 Iun 2010 | 7855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta gata taiate in patrate
  • 500-600 gr branza de vaci
  • 6 linguri de zahar
  • 2-3 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de portocale
  • 100-200 gr stafide
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele dulci cu branza de vaci:

Dezgheti foile la temperatura camerei. Pana se dezgheata foile poti prepara compozitia de branza. Bati ouale bine, adaugi zaharul, esenta de portocale, branza, si stafidele. se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat de aluat si se impatureste dupa imaginatie. Se coace la cuptor aproximativ 20 min.

TIPS-URI

1

eu am avut branza prea uscata si am adaugat 2-3 linguri de smantana

2

daca nu va plac placintele prea dulci puteti pune zahar mai putin

3

eu am intins patratele sa fie mai subtiri, si din fiecare patrat am facut 2

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele dulci cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

teodora 1

05.06.2010, 15:00

mmmm ce bine arata,cu ce se pot inlocui foile de placinta,ca nu stiu de unde sa cumpar,5 furculite de la mine

anomisana 1

07.06.2010, 18:46

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Ela, am gasit pana la urma reteta, dar ma intreb de ce scrie la numar retete "zero" .Teodora, cred ca gasesti foile in orice magazin cu alimente, la produse congelate. Data viitoare voi face niste poze sa vezi cum arata ambalajul. Sunt sigura ca se gaseste asa ceva si in Spania. Pana la urmatoarea mea interventie, urez tuturor spor la gatit.

elena1988 1

02.02.2011, 19:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si mac