Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar

de vero_closca in Peste, 19 Oct 2010 | 7799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg platica
  • 1 kg cartofi(acestia vor fi garnitura)
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri pasta de tomate(eu am folosit bulion de casa)
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • putin curry
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar:

se curata cartofii apoi se spala si se taie rondele.

pestele se spala si se usuca .intr-o tava unsa cu ulei se aseaza rondelele de cartofi apoi se presara cu curry,sare si piper.deasupra se aseaza pestele,se presara cu sare,piper si cimbru.

mustarul se amesteca cu vinul alb si pasta de tomate,cu ardeiul iute taiat rondele si se toarna peste peste.

se da tava la cuptor pt 45 minute.

se serveste pestele cu cartofi alaturi.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-0
Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-1
Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-2
Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-3
Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-4
Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-5
Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-6
Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar-7

COMENTARII (19)

Sylvia 1

21.10.2010, 09:59

Mor dupa retetele tale de peste chiar ieri am facut si eu la cuptor

elena1988 1

08.02.2011, 13:12

Cris2711 1

12.03.2011, 13:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04