Platou ce degetele de pui si chftelute

de Gergiana S in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2014 | 3784 vizualizari

 

Pe masa, folosite ca aperitiv sunt excelente:)Calde sau reci,simple sau servite alaturi de ce va doriti, sunt usor si rapid de preparat si numai bune de mancat.

 

INGREDIENTE

  • Pt degetelele de pui
  • un piept de pui
  • sare,piper
  • 2 oua
  • faina
  • Pentru chiftelute
  • carne de tocata(porc, sau amestec porc cu vita)
  • 2 oua
  • miez de paine inmuiat in lapte si stors bine
  • sare,piper
  • marar
  • ceapa
  • usturoi
  • 2-3 lg faina
  • Ulei incins pentru prajire
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou ce degetele de pui si chftelute:

Pregatim degetelele de pui astfel

Pieptul de pui se taie fasii.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cele doua oua se bat bine, dupa care bucatile de pui se trec o data prin faina, apoi prin ou, dupa care din nou prin faina si se prajesc in uei incins pana incep sa se rumeneasca frumos.Se scot pe o farfurie acoperita cu servetele pentru a elimina excesul de ulei.

Pregatim chiftelutele astfel:

Carnea tocata se amesteca cu cele 2 oua, ceapa tocata marunt, miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine, usturoiul pisat si restul condimentelor.

Cu mana putin umezita formam bilute de marimi potrivite pe care le trecem prin faina si apoi le prajim in ulei incins.

Cand sunt gata, se scot la fel pe servetel pentru a elimina excesul de ulei.

Se pun pe plaotu si sunt gata de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou ce degetele de pui si chftelute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui la cuptor