Platou cu aperitive

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2013 | 4203 vizualizari

 

rulada cu cabanos,tarta cu mazare si empanadas cu carne tocata

 

INGREDIENTE

  • pt rulada avem nevoie de:
  • 5 oua
  • 200 gr smantana
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 fir de cabanos
  • 4-5 fire branza topita
  • 100 gr masline
  • pt tarta cu mazare si piept de pui:
  • un aluat de foietaj,
  • 350 gr branza,
  • 3 oua,
  • 150 gr smantana,
  • o conserva mazare,
  • un piept de pui mic,
  • sare
  • piper
  • pt empanadas avem nevoie de:
  • 1 ou,
  • 300 gr faina,
  • 100 gr unt
  • 300 gr carne tocata,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Pregatim rulada: batem albusurile separat cu sare, adaugam galbenusurile, smantana, maslinele si faina. Dam la copt 15 minute. Cand e fierbinte rulam in foaia de copt rulada. Dupa ce se raceste derulam, punem feliile de branza topita si cabanosul intr-un colt si rulam la loc.

Tarta: amestecam ouale, branza, smantana, mazarea, sare si piper. Asezam aluatul de foietaj in tava si punem deasupra compozitia anterioara. Dam la cuptor 30 minute

Facem aluatul de empanadas: amestecam faina cu untul si oul si framantam pana aluatul nu se mai lipeste de vas. Dam la frigider jumatate de ora. Condimentam carnea tocata. Intindem aluatul, decupam cu ajutorul unei forme rotunde cercuri pe care le umplem cu carne tocata si le pliem cu o furculita. Si acestea de dau la cuptor 15-20 minute

Sunt 3 feluri de aperitiv foarte gustoase! Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Platou cu aperitive 269361
retete culinare - Platou cu aperitive 269362
retete culinare - Platou cu aperitive 269363
retete culinare - Platou cu aperitive 269364

COMENTARII (19)

deyutzky 1

16.10.2013, 23:02

Anett 1

17.10.2013, 10:00

buun buuun

Rocsi 1

17.10.2013, 11:32

Ce de bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D