Platou cu aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2010 | 13896 vizualizari

 

un platou cu aperitive simple si gustoase pregatit de Constantin si Elena,initial am zis ca nu il pun dar ,la insintentele sotului ....................." de ce sa nu il pui ca arata bine".............l-am ascultat

 

INGREDIENTE

  • salata de boeuff
  • sunca feliata
  • masline negre
  • snitel de pui
  • cascaval feliat
  • rulada de curcan cu cascaval
  • castravete verde
  •  ardei rosu
  • jambon de porc taiat foarte fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Sunca se umple cu salata de beouf apoi se ruleaza si am pus cate o masline neagra la capat

Rulada de curcan se baga la cuptor inante 20-30 minute intr-un vas cu putin unt,apoi se lasa la racit(cald nu se poate taia bine)dupa care se taie feliute de 1 cm grosime si se aseaza pe un platou apoi am pus cascaval feliat,o feliuta de castravete proaspat,jambon,snitel ,masline si ardei rosu

Un aperitiv foarte gustos

 

RETETA IN IMAGINI

Platou cu aperitive-0
Platou cu aperitive-1
Platou cu aperitive-2
Platou cu aperitive-3
Platou cu aperitive-4
Platou cu aperitive-5
Platou cu aperitive-6

COMENTARII (23)

Adinacarla 1

27.05.2010, 19:23

delicios...dar eu am ajuns prea tarziu si sigur nu mai este nimic

nadina73 1

29.05.2010, 01:20

adina nu fi trista iubita ca se fac rapid

mariac 1

31.05.2010, 22:56

imi place te felicit esti o gospodinade valoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04