Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
mie imi plac ciupercile de toate soiurile si sub toate formele...de data asta am facut pleurotus prajit cu branzica...ff bun!
intr-o oala am pus la fiert apa cu sare, piper boabe, ulei de masline si foi de dafin si cand a dat in clocot am pus ciupercile sa fiarba cam 7-10 minute bune.
le-am scos in strecuratoare si le-am lasat sa se scurga bine, apoi le-am pus intr-un prosop si le-am mai scurs...
am pus ulei intr-o tigaie la incins si am prajit pleurotusul bine, apoi l-am scoc pe o farfurie, am ras deasupra telemea si am asezonat cu smantana, iar ca decor putin patrunjel verde. a fost super bun!( pre aputin pt gustul meu....)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult