Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca la inceput cand le-am gustat crude nu am fost atat de incantata de gustul putin iute al ciupercilor pleurotus, dupa ce le-am pregatit pane si le-am alaturat cremei de usturoi si mamaligutei...am zis...wow!!!!! Splendide...vi le recomand cu drag...
Preparam ciupercile pleurotus pane in felul urmator:
Intr-un vas adanc batem ouale impreuna cu sarea, apoi adaugam iaurtul, cascavalul ras, faina si bicarbonatul.
Trecem fiecare ciupercuta prin compozitie, apoi o tavalim prin pesmet( in alt vas).
Prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.
Pentru crema de usturoi gasiti reteta in pagina mea...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult