Pleurotus pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 18443 vizualizari

 

Daca la inceput cand le-am gustat crude nu am fost atat de incantata de gustul putin iute al ciupercilor pleurotus, dupa ce le-am pregatit pane si le-am alaturat cremei de usturoi si mamaligutei...am zis...wow!!!!! Splendide...vi le recomand cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciuperci pleurotus cantarite dupa ce au fost curatate( ramane putin din codita si palaria)
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt
  • 3 linguri faina
  • 50 gr cascaval ras pe razatoarea fina
  • 1 varf de lingurita de bicarbonat
  • sare dupa gust( un praf)
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • ulei de palmier pentru prajit( sau alt tip de ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane cu cascaval:

 

Preparam ciupercile pleurotus pane in felul urmator:

Intr-un vas adanc batem ouale impreuna cu sarea, apoi adaugam iaurtul, cascavalul ras, faina si bicarbonatul.

Trecem fiecare ciupercuta prin compozitie, apoi o tavalim prin pesmet( in alt vas).

Prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Pentru crema de usturoi gasiti reteta in pagina mea...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

FlaviaD 1

16.08.2013, 21:31

Foarte bune

xana 1

22.08.2013, 17:25

Am facut aseara ciupercutele astea si au avut mare succes! Foarte bune!

RuxyRux 1

22.08.2013, 17:33

Multumesc ! Ma bucur mult ca v-au placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval