Plumcake cu ricotta/urda si lamaie

de gaby_duceag in Dulciuri, 12 Aug 2014 | 3010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 150 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr amidon
  • 100 gr unt
  • o lamaie
  • o portocala
  • 1 plic praf de copt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plumcake cu ricotta/urda si lamaie:

  1. Mixeaza intr-un bol ricotta/urda, impreuna cu zaharul si sarea, timp de 3 minute.
  2. Adauga ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare. Vei obtine un amestec cremos.
  3. Adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt . Omogenizeaza mixand totul la cea mai mica viteza a mixerului.
  4. Spre final adauga untul lasat la temperatura camerei, coaja si zeama de  lamaie si de portocala.
  5. Mixeaza usor inca 2 minute.
  6. Pregateste o tava de chec tapetata cu hartie pentru copt, toarna amestecul, niveleaza si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mic, pentru 40-50 minute, pana ce se rumeneste frumos.
  7. Lasa-l sa se raceasca complet si feliaza.
  8. Ca de obicei eu am sarit acest pas..:D , am mancat caldut. O bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Plumcake cu ricotta/urda si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

dantes 1

13.08.2014, 08:14

Foarte bun!

anca_rm 1

13.08.2014, 09:17

hmmm ,da , vreau si eu o bucatica

mamaieelena 1

13.08.2014, 23:35

buuuuuuun rau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu pere si ciocolata amara