Poğaça cu masline si branza (Chifle umplute)

de Giana in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2013 | 9219 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

12.09.2013, 09:49

bun venit!

Giana 1

12.09.2013, 09:51

Multumesc!

kukibella 1

12.09.2013, 10:09

Giana 1

12.09.2013, 10:15

Multumesc Kukibella

MotanLaOale 1

12.09.2013, 10:27

Giana 1

12.09.2013, 10:36

Multumesc pt aprecieri MotanLaOale

simona72 1

12.09.2013, 11:27

Sunt tare bune pt micul dejun!!! Bine ai venit printre noi!!

Giana 1

12.09.2013, 11:38

Multumesc frumos Simona.
Eu le pregatesc pentru drumuri lungi sau pt gustarile din pauza de la serviciu. Se pastreaza moi mai multe zile si nu necesita sa fie reincalzite.

Rocsi 1

12.09.2013, 13:48

Bine ai venit!

Giana 1

12.09.2013, 13:49

Multumesc Rocsi

mirela0911 1

12.09.2013, 14:40

Bine ai venit!
Arata tare bine!

Giana 1

12.09.2013, 14:48

Multumesc foarte mult
M-am straduit, insa nu prea ma pricep la pozat

diaconta 1

12.09.2013, 14:54

Bune trebuie sa fie
Nu-ti face probleme,fiecare dintre noi a inceput la fel si noi te ajutam cand ai nevoie,daca ne pricepem fireste
Si eu ma amuz cand citesc primele mele retete,ori cand ma uit la poze,cam jalnice dar asa se vede si evolutia in timp.

laura_n 1

12.09.2013, 14:55

bun venit
mie imi place mult ce ne-ai adus

Giana 1

12.09.2013, 14:57

Ma bucur nespus de mult si va multumesc pt incurajari si pt vorbele frumoase
Eu va propun sa le incercati si dupaia sa le laudati

Corinuta 1

12.09.2013, 15:26

Ce dragute-s!

Giana 1

12.09.2013, 15:34

Multumesc Corina, esti o draguta

Valclaudia 1

12.09.2013, 21:18

ma alatur si eu laudarosilor... Fii sigura cu sunt convingatoare pozele! Bun venit!

Giana 1

12.09.2013, 23:19

Multumesc frumos Claudia, ma bucur nespus de mult

RuxyRux 1

12.09.2013, 23:28

Arata imbietor! Tare-mi plac! Bine ai venit Giana!

Giana 1

13.09.2013, 08:30

Multumesc foarte mult Ruxy, te invit sa le incerci.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Amintiri din copilarie" - Aperitive cu aroma de aniversare