Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un preparat foarte bun si sanatos.
Ingredientele de mai jos sunt pentru o portie
Eu am avut ardei copti la borcan, reteta o gasiti aici
Pestele il curatam de solzi, il evisceram, il spalam bine si-l filetam.
Scoatem atent cu ajutorul unei pensete de bucatarie toate oasele.
Il saram si-l piperam. Adaugam crenguta de rozmarin si-l dam la rece pentru 3 ore. Ideal ar fi sa-l pregatiti de cu seara.
Punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul. Cand uleiul s-a incalzit suficient, adaugam pestele si crenguta de rozmarin, il lasam pe foc aproximativ cate 2 minute pentru ambele parti.
Scoatem pestele pe o tava sau intr-un vas rezistent la temperaturi inalte si din bucatile de peste formam un sandwich, in mijloc punem ardeiul copt.
Adaugam fulgii de migdale si dam la cuptor pentru 8 minute la temperatura de 180 grade C. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit in prealabil.
Intre timp preparam pesto de leurda.
Leurda o spalam, o tamponam cu un prosop de bucatarie si o tocam grosier.
Adaugam in blender leurda, uleiul, sarea si sucul de lamaie. Dam la blender pana obtinem o pasta.
Pestele se serveste cu legume, orez sau cartofi dupa plac.
Pofta buna !
1
Fileurile puneti-le la fript cu pielea in jos
2
Pesto-ul se poate pastra inchis ermetic la frigider 3-4 zile
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult