Poienita cu ciuperci a la Michelle

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 3041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • 3 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 100 ml maioneza
  • 4 lg pline de branza sarata
  • oregano
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poienita cu ciuperci a la Michelle:

ciupercile intregi se fierb,cartofii si morcovul la fel,apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano.

Morcovul se razuie si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust.

Ciupercile se racesc si se scurg.
Frunzele de ceapa verde se toaca marunt.
Asamblarea:
se infoliaza o cratita, apoi se aseaza ciupercile cu coada in sus:))

se adauga ceapa verde tocata apoi amestecul din cartofi
un strat din maioneza ramasa si se adauga apoi amestecul de morcovi
Se lasa la frigider 1-2 ore si apoi se rastoarna pe o farfurie:

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13819
retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13820
retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13821
retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13823
retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13824
retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13825
retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13826
retete culinare - Poienita cu ciuperci a la Michelle 13827

COMENTARII (22)

elena1988 1

03.03.2011, 17:57

Panacris 1

03.09.2014, 15:05

babi5 1

18.12.2014, 10:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21