Polenta

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 6760 vizualizari

 

Reteta astaam gasit-o pe un site, dar nu mai stiu exact ,este foarte usor de facut, si foarte buna, este putin modificata de mine.

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa,
  • 50ml de ulei,
  • sare si piper,
  • un pic de cimbru,
  • 1 lingurita de boia iute,
  • cateva ciupercute,
  • 2linguri de bulion,
  • 400gr de kaizer  si branza de oaie pentru ras deasupra,
  • 2 linguri de unt, si malai pentru mamaliguta.
  • 3catei de usturoi mari.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Polenta:

Se face o mamaliga mai moale un pic, se amesteca cu untul si se pune pe un fund de tocator mare si se intinde frumos pe toata suprafata tocatorului, se aseaza un pic de branza de oaie rasa deasupra, separat calim ceapa, dupa aceea punem kaizerul taiat bucatele mici, lasam un pic pana se rumeneste, si adaugam ciupercile, si condimetele si la sfarsit usturoiul,se toarna compozitia fierbinte peste mamaliguta se niveleaza, si se pune deasupra cata branza vreti voi, pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Polenta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

04.11.2010, 11:32

daca imi pui in fata o portie si intorci capul , am ,,ras'' tot castraveti murati imi aduc la pachet

vanilla 1

04.11.2010, 12:51

ce mai imi place mie mamaliga!!!

onuta 1

04.11.2010, 23:19

de acum sa faci mai mult, ca santem multe.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas de la Borsa