Polenta Peanbutter Cookies

de vanilla in Dulciuri, 26 Oct 2010 | 4201 vizualizari

 

Cam asa le-ar spune Martha Steward...Asta pentru ca m-am insipirat dintr-o reteta de a ei...but with a touch of Vanilla Scented Kitchen...sorry Martha...nah...nu m-am put abtine
Adevarul gol-golut este ca nu ma pot tine de o reteta capo-al-fine indiferent a cui bucatar ii apartine...Imaginati-va ca „am profanot-o” inclusiv pe Julia Child...Am facut acu ceva vreme Potage Veloute Aux Champignons- adica Supa-crema de ciuperci si nu m-am put abtine sa nu adauga ceva de la mine….Am pus fidelute de piept de pui la gratar….Ffff gustos a iesit….Anyway …back to our cookies…Deci sa va povestesc care ii faza cu biscuitii…
Era o seara ca oricare alta…defapt o noapte…pe la 23 mai exact …ma plictiseam…si cum aveam chef de ceva dulce..dar nu gretos de dulce mi-am adus aminte de o reteta a Marthei pe care ea o cataloga ca fiind super easy… De obicei cand gatesc la 23 noapte fac chestii elaboroase care ma tin in picioare pana la 4-5 dimineata…dar acum nu prea aveam chef de nopti albe… Asa ca m-am pus la biscuit…

 

INGREDIENTE

  • Cam ptr 24 de biscuiti marisori  ai nevoie de :
  • 100 gr de unt
  • 100 gr de unt de arahide
  • 2 oua
  • 100 gr malai
  • Daca mai cere aluatul mai dauga si cateva linguri de faina
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 gr de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Polenta Peanbutter Cookies:

Untul moale(amble tipuri) le freci cu zahar, oua si esenta. Cand se face o spuma atunci adaugi si malaiul si faina. La mine sincer a fost nevoie de vreo 4 linguri mari . Cantitatea de faina pe care trebuie sa o adaugi difera de cat de mari sunt ouale. Ale mele au fost gigant…si asta ptr ca sunt ecologice. La final vei obtine  un aluat moale, pe care il pui in pos. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si spritezi dupa bunul tau plac biscuit in tava…

Se coc si  in cuptorul fff bine incins pret de 6-7 minute. I-am facut in 10 minute si tot in atata timp am si mancat juma de tava…

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Polenta Peanbutter Cookies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mena29 1

02.11.2010, 21:58

Interesanta idee,ma gandesc sa o probez

nadina73 1

27.11.2010, 00:55

adry88 1

11.05.2011, 15:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spider Cookies