Pollo alla cacciatora ( pui vanat )

de brunetica in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2011 | 3173 vizualizari

 

Am facut reteta de foarte multe ori si am vrut sa impartasesc si cu voi. O reteta delicioasa si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 400 g. rosii proaspete ( rosii in bulion)
  • 2 tulpini de telina
  • 1 morcov
  • o lingurita de patrunjel tocat
  • busuioc
  • 2 ramurele de rozmarin
  • 5 frunzulite de salvie
  • 1 ceapa medie
  • 2 frunze de dafin
  • 8 lingurite de ulei de masline extra vergin
  • 1 pahar de vin alb sec
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla cacciatora ( pui vanat ):

Intr-o tigaie punem uleiul ,  aromele si legumele spalate si taiate mai mediu.

Puiul il taiem , il parlim , il spalam si il punem pe un servet pentru a-l usca de apa , il punem in tigaie alaturi de legume si lasam la prajit ( dar nu tare). 

Varsam vinul peste carne , presaram sare dupa gust si lasam sa se evapore vinul.

Adaugam rosiile taiate in bucatele, amestecam bine , acoperim cu un capac si lasam la copt pentru 45 minunte , la foc mic. 

TIPS-URI

1

Eu am tocat toate prin robotelul de bucatarie pentru ca copilasii mei nu mananca altfel, dar mancarea a iesit foarte buna

2

Se poate folosi la mancare si carne de curcan , iepure

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla cacciatora ( pui vanat )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

brunetica 1

30.11.2011, 20:39

este o reteta foarte aromata dar delicioasa si buna Multumesc Mihaelar63

MVMih 1

13.01.2012, 17:57

Delicioasa reteta...cu gust...mai ales ca e si ceva vinuletz

brunetica 1

15.01.2012, 09:37

sincer e delicioasa , incearca reteta si nu o sa regreti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla