Pollo alla cacciatora ( pui vanat )

de brunetica in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2011 | 1248 vizualizari

 

Am facut reteta de foarte multe ori si am vrut sa impartasesc si cu voi. O reteta delicioasa si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 400 g. rosii proaspete ( rosii in bulion)
  • 2 tulpini de telina
  • 1 morcov
  • o lingurita de patrunjel tocat
  • busuioc
  • 2 ramurele de rozmarin
  • 5 frunzulite de salvie
  • 1 ceapa medie
  • 2 frunze de dafin
  • 8 lingurite de ulei de masline extra vergin
  • 1 pahar de vin alb sec
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla cacciatora ( pui vanat ):

Intr-o tigaie punem uleiul ,  aromele si legumele spalate si taiate mai mediu.

Puiul il taiem , il parlim , il spalam si il punem pe un servet pentru a-l usca de apa , il punem in tigaie alaturi de legume si lasam la prajit ( dar nu tare). 

Varsam vinul peste carne , presaram sare dupa gust si lasam sa se evapore vinul.

Adaugam rosiile taiate in bucatele, amestecam bine , acoperim cu un capac si lasam la copt pentru 45 minunte , la foc mic. 

 

TIPS-URI

1

Eu am tocat toate prin robotelul de bucatarie pentru ca copilasii mei nu mananca altfel, dar mancarea a iesit foarte buna

2

Se poate folosi la mancare si carne de curcan , iepure

RETETA IN IMAGINI

Pollo alla cacciatora ( pui vanat )-0
Pollo alla cacciatora ( pui vanat )-1
Pollo alla cacciatora ( pui vanat )-2

COMENTARII (18)

brunetica

brunetica 1

30.11.2011, 20:39

este o reteta foarte aromata dar delicioasa si buna Multumesc Mihaelar63

MVMih

MVMih 1

13.01.2012, 17:57

Delicioasa reteta...cu gust...mai ales ca e si ceva vinuletz

brunetica

brunetica 1

15.01.2012, 09:37

sincer e delicioasa , incearca reteta si nu o sa regreti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24