Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)

de nadea68 in Pui, 7 Dec 2013 | 1149 vizualizari

 

E o reteta italiana foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • usturoi
  • 1 lingura capere
  • 1 lingurita oregano
  • 400 g suc de rosii
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii):

Pulpele de pui le spalam si le lasam asa intregi.

Taiem marunt usturoiul.

Pulpele le dam cu ulei si cu piper.Dupa care le frecam bine cu usturoiul.

Incalzim pe foc o tigaie si asezam pulpele in ea(incercam sa pastram tot usturoiul pe pulpe).

Rumenim pulpele pe ambele parti cam 15 minute.

Intr-un castronel punem sucul de rosii,capere taiati marunt,sare si oreganul.

Amestecam totul bine.

Cand pulpele sunt rumenite,varsam sucul de rosii peste ele si le punem la cuptor 30 minute sau pana sunt gata.

 

 

TIPS-URI

1

eu am pus si o foaie de dafin

2

in reteta originala se folosesc capere dar iese buna si fara daca nu aveti

RETETA IN IMAGINI

Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-0
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-1
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-2
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-3
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-4
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-5
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-6
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)-7

COMENTARII (23)

nadea68 1

07.12.2013, 22:49

multumesc

Panacris 1

08.12.2013, 11:41

nadea68 1

08.12.2013, 14:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41