Popsicles din Pepene Roşu

de articook in Dulciuri, 4 Iul 2010 | 6813 vizualizari

 

{Popsicle} este un cuvant din engleza,
este un suc de fructe
inghetat intr-o forma asemanatoare
cu cea de inghetata pe bat.
Cred ca fiecare, odata cu venirea
verii consumam pepene rosu cat de
des avem ocazia. Iar daca se intampla
sa va ramana pepene rosu
si pentru a doua zi, va recomand
sa il transformati in popsicle.
Eu (si cred ca si voi) prefer sa consum
toate fructele proaspete, de aceea
am ales sa fac popsicle din cealalta
jumatate de pepene, in aceasi zi.
{Popsicle} se poate face din orice
fel de fructe, folosind acelasi procedeu.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popsicles din Pepene Roşu:


Cu o lingura desprindeti din jumatatea de pepene tot fructul. Treceti fructul prin storcatorul de fructe astfel incat pepenele sa devina suc. Daca au ramas samburi in sucul format, treceti-l printr-o strecuratoare. Daca nu aveti un storcator de fructe, cu ajutorul zdrobitorului de cartofi pisati fructul pana cand devine suc. Turnati sucul in cesti de cafea sau in forme de popsicles, si puneti-le in congelator. De obicei pentru a fi siguri ca s-au intarit se pun la rece, de seara pana ziua urmatoare. Dupa aproximativ o ora, cand compozitia s-a mai intarit, puteti introduce furculitele in acestea. Pentru a scoate fructul inghetat din forme, puneti intr-un vas cu apa calda cestile scoase din congelator pentru cateva minute, astfel ele se vor desprinde usor din cesti.

 
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Popsicles din Pepene Roşu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

articook 1

04.07.2010, 20:52

daaa din orice fructe se poate face! eu as face cu kiwi....

nadina73 1

04.07.2010, 23:14

de retinut ,buna ideie nota 10 adica 5 furcu ca nu aveai la retet si chiar merita

lira 1

13.07.2010, 10:05

Eu am facut o sg data popsicles din lapte de cocos cu lime si inca vreo 2-3 ingrediente si am fost oarecum dezamagita pentru ca ma asteptam sa iasa ceva mai cremoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu piersici