Popsicles - Inghetata pe bat

de Miha in Dulciuri, 9 Noi 2011 | 3225 vizualizari

 

Hai vara hai... :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 1/2 lamaie
  • 150 g capsuni
  • 2 linguri miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popsicles - Inghetata pe bat:

Punem in blender banana, lamaia curatata de coaja si samburi, capsunile si mierea. Le blenduim pana obtinem un piure fin. Daca veti considera necesar mai puteti adauga miere, dupa gust.

Piureul de fructe se toarna in formele speciale de popsicle si se pun capacele cu betisoare. Se dau la congelator pentru cateva ore.

In cazul in care nu aveti formele speciale puteti folosi pahare de plastic de unica folosinta si betisoare, asa cum a facut Gabi. 

 

COMENTARII (20)

alinutzika 1

11.11.2011, 15:07

foarte foarte bune

gaby_gabytza 1

16.11.2011, 15:31

AnyCostescu 1

03.10.2012, 15:22

am si eu forme de astea dar nu am indraznit niciodata sa fac inghetata in ele reteta ta imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L