Porc Cacciatore

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2013 | 2983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g cuburi pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei usturoi
  • 1/4 telina
  • rozmarin uscat
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 400 g pulpa de rosii
  • o cana supa de carne sau apa
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Cacciatore:

Se spala carnea  apoi o  stergem cu un prosop de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper.

Incingem ulei intr-o tigaie si prajim bucatile de carne pe ambele parti, pana ce acestea sunt bine patrunse.Cand sunt gata se scot pe o farfurie.

Ne ocupam de legume. Le curatam, le spalam si apoi trecem la taierea lor. Ceapa o taiem marunt, morcovul il dam prin razatoare, telina o taiem cubulete mici, iar usturoiul il taiem felii subtiri.

In uleiul ramas de la prajirea carnii adaugam legumele de mai sus. Condimentam cu sare si piper si lasam la calit circa 5 minute. Adaugam carnea dupa care "imbatam" totul cu un pahar cu vin rosu si lasam pana ce acesta se evapora. Adaugam rosiile taiate cubulete mici si supa de carne (este de preferat ca supa sa acopere bucatile de carne). Condimentam cu sare, piper si rozmarin, acoperim cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul scade.Daca sosul scade prea mult, mai putem adauga supa/apa.

Cand totul este gata tragem de pe foc si putem servi alaturi de o garnitura.

Reteta originala foloseste drept garnitura pastele dar parerea mea este ca putem servi cu orice alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure