Porc cu dovlecei

de madi_marin in Porc, 16 Feb 2010 | 1007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • delikat
  • piper
  • marar
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu dovlecei:

Carnea se taie bucatele si se pune la calit in putin ulei impreuna cu ceapa tocata mai mare. Apoi se adauga apa cat sa acopere carnita si se lasa sa fiarba la foc mic. Se mai adauga apa din cand in cand pana cand e gata fiarta.


Morcovul si dovleceii se taie rondele si se adauga peste carnita fiarta si se mai adauga apa. Se amesteca cu grija ca sa nu se zdrobeasca rondelele de legume si se mai fierba mancarica pana cand sunt gata.Se adauga si usturoiul si se potriveste gustul cu delikat , piper si se adauga mararul tocat.


Se serveste cu smantana.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga daca se vrea o conserva de rosii in bulion.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Porc cu dovlecei 17551
retete culinare - Porc cu dovlecei 17552
retete culinare - Porc cu dovlecei 17553
retete culinare - Porc cu dovlecei 17555

COMENTARII (2)

Teo 1

16.02.2010, 22:24

Madi, m-ai topit ccu aceasta mancarica! arata de nu se poate!

madi_marin 1

17.02.2010, 09:14

e usurica, desi are carnita de porc....si am avut chef de o mancare alba si fara prea mult sos.... nu imi plac in mod special, dar am zis sa mai schimb un pic ....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27