Porc cu legume

de Panacris in Porc, 13 Dec 2012 | 1467 vizualizari

 

O mancarica satioasa! >:D<

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei garas 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • dovlecel 1 bucata mica,
  • zuchini 1 bucat,
  • castravete murat 1 bucata,
  • rosie 1 bucata,
  • bucatale de fleica 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • amestec de ierburi ( cimbru, oregano, rozmarin),
  • bulion 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu legume:

Ceapa galbena se curata, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa calita. Dupa ce s-au inmuiat se adauga bucatelele de carne si se lasa la gatit cca. 25 de minute, adaugandu-se cca. 300 ml de apa. Dupa ce e aproape fiarta carnita, se adauga legumele (dovlecelul, zuchini, castravetele, rosia si ciupercile) curatate si taiate marunt, lasandu-se la fiert impreuna cca. 15 minute. Se asezoneaza cu sare, piper si ierburi aromate dupa gustul fiecaruia si bulion. Se mai lasa la fiert cca. 10 minute ptr a se impreuna gusturile.

Se serveste fierbinte cu paine, orez, piure de cartofi, paste fainoase sau in cazul nostru cus-cus.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Porc cu legume-0
Porc cu legume-1
Porc cu legume-2
Porc cu legume-3
Porc cu legume-4
Porc cu legume-5

COMENTARII (37)

Panacris 1

14.12.2012, 11:59

Simo, cea mai buna "leguma" e porcul

Panacris 1

14.12.2012, 12:00

Padre, iti iei revansa dipa sarbatori

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04