Porc cu legume

de Panacris in Porc, 13 Dec 2012 | 3221 vizualizari

 

O mancarica satioasa! >:D

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei garas 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • dovlecel 1 bucata mica,
  • zuchini 1 bucat,
  • castravete murat 1 bucata,
  • rosie 1 bucata,
  • bucatale de fleica 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • amestec de ierburi ( cimbru, oregano, rozmarin),
  • bulion 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu legume:

Ceapa galbena se curata, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa calita. Dupa ce s-au inmuiat se adauga bucatelele de carne si se lasa la gatit cca. 25 de minute, adaugandu-se cca. 300 ml de apa. Dupa ce e aproape fiarta carnita, se adauga legumele (dovlecelul, zuchini, castravetele, rosia si ciupercile) curatate si taiate marunt, lasandu-se la fiert impreuna cca. 15 minute. Se asezoneaza cu sare, piper si ierburi aromate dupa gustul fiecaruia si bulion. Se mai lasa la fiert cca. 10 minute ptr a se impreuna gusturile.

Se serveste fierbinte cu paine, orez, piure de cartofi, paste fainoase sau in cazul nostru cus-cus.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)