Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cea de-a zecea reţetă pregătită la Multicooker este una simplă, aşa cum v-am obişnuit.Se face repede şi e şi gustoasă!
Morcovul se curăţă, se spală şi se pune la fiert.
În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează programul FRY.Când uleiul s-a încins, se adaugă carnea tăiată bucăţele şi condimentată bine cu sare şi piper. Se lasă să se rumenească un pic, apoi se adaugă o cană cu apă şi se lasă la înăbuşit.
Când carnea e aproape gata şi apa a scăzut, se adaugă felii de morcov şi se lasă să prindă împreună o crustă frumoasă. Se mai condimentează dacă e nevoie.
Se serveşte friptura cu piure de cartofi şi salată la alegere.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult