Porc cu usturoi si mamaliguta

de alinutzika in Porc, 15 Ian 2012 | 5522 vizualizari

 

O mancare delicioasa, pe care am mancat-o prima data la un unchi de-al meu care la origini e moldovean si care nici dupa 30 de ani nu s-a putut impaca cu mancarurile noastre ardelenesti, ci isi prepara singur mancarurile pe care le manca cand era necasatorit si locuia pe undeva pe langa Radauti.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne porc
  • 1 capatana usturoi
  • sare, piper, cimbru
  • ulei pt. prajit
  • faina+apa+sare+faina malai pt mamaliguta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu usturoi si mamaliguta:

Se prajeste la foc mai mic carnea de porc taiata bucatele in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, se condimenteaza, apoi se adauga cate putina apa, ca sa nu se arda.

Pana se prajeste carnea se pune apa cu sare  la fiert pt mamaliguta , iar cand fierbe se adauga faina de malai. Se fierbe, amestecand continuu, pana incepe sa se desprinda de margini.

Carnea de porc, inainte de a opri focul, o aromam cu usturoiul tocat. Servim mamaliguta stropita cu sosul de pe carne si carnea de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi