Porc la tava cu legume

de ianculubita in Porc, 20 Sep 2011 | 1827 vizualizari

 

Dupa cum va spuneam,am primit premiul de la AFAF(condimente) si le-am incercat;citind pe pachet la ingrediente si cand am vazut:piper,chili,piper rosu am condimentat carnea "cu bun simt" iar finalul a fost bun;in reteta urmatoare,am pus condimente Texane cu mai mult simt de raspundere iar finalul a fost si mai bun,spre foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1kg ceafa de porc
  • 1lingura de amestec Texan pentru fripturi
  • 5oog cartofi
  • 1ardei gras rosu
  • 1ceapa mare
  • 1crenguta de rozmarin
  • 1ceasca ulei de masline
  • 1pahar vin
  • sare,piper
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc la tava cu legume:

Carnea portionata,spalata,uscata,condimentata,am pus-o in tava cu ulei si 1cana cu apa la cuptor pentru 30min;intre timp,legumele curatate taiate felii le-am pus in alta tava si le-am condimentat cu sare ,piper,deasupra crengutele de rozmarin,carnea,sosul si uleiul de la carne,paharul cu vin,a mai fost nevoie de 1pahar cu apa,am pus o folie de aluminiu deasupra si am dat tava la cuptor 40min;am servit cu salata de varza rosie,amestecata cu fenicul,sare,ulei de masline si otet balsamic sau de mere(de care aveti).

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

Porc la tava cu legume-0
Porc la tava cu legume-1
Porc la tava cu legume-2
Porc la tava cu legume-3
Porc la tava cu legume-4

COMENTARII (13)

MIUTA 1

20.09.2011, 23:23

Foarte bun

mamaieelena 1

21.09.2011, 10:13

f bun si arata bine

kamy 1

21.09.2011, 16:32

ceafaaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20