Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"

de Bunica in Piine, 23 Mar 2014 | 828 vizualizari

 

Din aluatul de paine am facut si cateva portofele in care am ascuns bacon si cascaval .Au iesit foarte bune de potolit foamea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 650 ml. apa calda
  • 1 cub drojdie ,50 g.
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu bacon si cascaval "Delaco":

Intr-un vas de framantat se pune faina,faci putin loc si pui drojdia zaharul,sarea,uleiul si apa calda.

Se obtine un aluat elastic.

Lasi la dospit circa o ora.

Rupi bucati din aluat ,framanti putin si intinzi cu sucitorul.

Pe o parte a aluatului pui o bucata bacon si o bucata de cascaval.

Acoperi umplutura cu cealalta parte.

Din restul de aluat se fac chifle.

Dai tava la cuptorul incins la 170 grade pana ce chiflele si portofelele se rumenesc frumos.

Se servesc alaturi de o cana de lapte acru sau dulce ,dupa placerea fiecaruia.

 

TIPS-URI

1

Poti face cate portofele doresti.

RETETA IN IMAGINI

Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-0
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-1
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-2
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-3
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-4
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-5
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-6
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-7
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-8
Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"-9

COMENTARII (22)

Micutza Luana

Micutza Luana 1

23.03.2014, 20:23

delicioase

Lia_

Lia_ 1

24.03.2014, 06:29

ce pofta mi-ai facut!!! le incerc cu prima ocazie. cred ca ai uitat sa scrii la ingrediente umplutura: bacon si cascaval dar se intelege din poze si introducere

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:42

Perfecte pentru orice moment al zilei!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!