Portofele cu ciuperci si piept de pui

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 6272 vizualizari

 

Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci si ave-am si foi de placinta in frigider, m-am gandit sa fac cateva portofele.

 

INGREDIENTE

  • Foi de placinta
  • Umplutura de aici
  • 1 ou
  • 100g cascaval ras
  • Seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ciuperci si piept de pui:

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin cascaval, o lingura de  umplutura si deasupra din nou cascaval si le-am impachetat; vezi foto.

Am pregatit o tava cu hartie de copt in care am asezat portofelele. Am batut un ou si cu o pensula, le-am uns bine, iar deasupra am presarat seminte de susan.

Am pus tava in cuptorul dinainte incalzit pentru 20’ pana s-au rumenit frumos. Le-am servit calde cu iaurt deasupra. Un deliciu…

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sotate