Portofele din carne cu surprize

de simona72 in Vita, 19 Mar 2013 | 3739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr carne de vitel
  • 6 feliute subtiri ceafa de porc crud afumata
  • 6 feliute cascaval
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente pt carne (cajun)
  • un ou
  • o cana faina
  • o cana pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele din carne cu surprize:

Carnea musai sa fie vitel sau se poate inlocui cu alta carne frageda. Din bucata de carne care o avem taiem 6 felii mai lungi, o batem bine cu ciocanul de snitele, protejand cu o folie alimentara. Condimentam feliile cu sare si piper, punem in mijloc cite o feliuta de cascaval si una f subtire de ceafa crud afumata. Pliem in asa fel continutul sa fie in mijloc, condimentam cu amestecul de condimente la exterior, le punem pe o farfurie ,le acoperim cu folie alimentara si le dam la frigider pt cel putin 30 minute.

Le dam prin faina alba, apoi prin ou batut cu un praf de sare, iar la final prin pesmet. Le prajim in ulei incins, dar la foc domol, le lasam sa se rumeneasca si carnea sa fie patrunsa.

Noi le-am servit cu sos chutney cu struguri si ceapa.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele din carne cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

simona72 1

19.03.2013, 22:36

Pt toata lumea, dar cu euroi nu am, cistig lei paralei din care nu pot scoate surprize prea mari...pupici

Denissa 1

20.03.2013, 06:32

mamaieelena 1

20.03.2013, 09:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de vita