Portofele din carne cu surprize

de simona72 in Vita, 19 Mar 2013 | 1439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr carne de vitel
  • 6 feliute subtiri ceafa de porc crud afumata
  • 6 feliute cascaval
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente pt carne (cajun)
  • un ou
  • o cana faina
  • o cana pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele din carne cu surprize:

Carnea musai sa fie vitel sau se poate inlocui cu alta carne frageda. Din bucata de carne care o avem taiem 6 felii mai lungi, o batem bine cu ciocanul de snitele, protejand cu o folie alimentara. Condimentam feliile cu sare si piper, punem in mijloc cite o feliuta de cascaval si una f subtire de ceafa crud afumata. Pliem in asa fel continutul sa fie in mijloc, condimentam cu amestecul de condimente la exterior, le punem pe o farfurie ,le acoperim cu folie alimentara si le dam la frigider pt cel putin 30 minute.

Le dam prin faina alba, apoi prin ou batut cu un praf de sare, iar la final prin pesmet. Le prajim in ulei incins, dar la foc domol, le lasam sa se rumeneasca si carnea sa fie patrunsa.

Noi le-am servit cu sos chutney cu struguri si ceapa.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Portofele din carne cu surprize 212336
retete culinare - Portofele din carne cu surprize 212337
retete culinare - Portofele din carne cu surprize 212338
retete culinare - Portofele din carne cu surprize 212339
retete culinare - Portofele din carne cu surprize 212340
retete culinare - Portofele din carne cu surprize 212341

COMENTARII (9)

simona72 1

19.03.2013, 22:36

Pt toata lumea, dar cu euroi nu am, cistig lei paralei din care nu pot scoate surprize prea mari...pupici

Denissa 1

20.03.2013, 06:32

mamaieelena 1

20.03.2013, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55