Porumb cu mazare si carnat

de pity19 in Mancaruri de legume, 16 Sep 2014 | 1055 vizualizari

 

Noi am servit acest preparat la cina , este foarte satios si in acelasi timp gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • o conserva legume ( porumb , ardei si mazare ) 300 gr
  • 5 cartofi
  • o bucata carnat picant
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • un ou
  • o lingura untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb cu mazare si carnat:

Curatam cartofii de coaja si ii clatim ;

Fiecare cartof il taiem rondele mici ;

Condimentam cu sare si punem intr-o cratita cu apa ; Dam la fiert pana acestia sunt aproape gata ;

Carnatul il taiem feliute ;

Cand cartofii au fiert , scurgem de apa ;

Punem cartofii intr-o cratita impreuna cu conserva de legume ( am scurs de zeama ) , carnatul , busuioc , oregano  , patrunjel ; Condimentam cu sare si piper ; Adaugam jumatate pahar de apa si dam la foc mediu pana cand a scazut ;

Luam de pe foc si lasam putin sa se mai raceasca ;

Intr-o tigaie adaugam o lingura de untura , lasam pana aceasta s-a topit si punem oul , condimentam cu sare si lasam sa se prajeasca pe ambele parti. Scoatem si punem peste legume ;

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Porumb cu mazare si carnat 342042
retete culinare - Porumb cu mazare si carnat 342043
retete culinare - Porumb cu mazare si carnat 342044

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

16.09.2014, 11:55

Andreea Caroline 1

16.09.2014, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: