Porumb fiert

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2012 | 789 vizualizari

 

Nimic spectaculos,dar pe gustul tuturor!!

 

INGREDIENTE

  • 4-6 stiuleti de porumb
  • 2 litri de apa
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert:

Porumbul trebuie sa fie in lapte pentru ca acesta este cel mai bun pentru fiert.

Se curata porumbul de panusele si mustati,apoi se captuseste fundul unei oale cu panusele,punem stiuletii de porumb,iar peste ei se mai pun cateva panuse.

Se toarna apa peste ei cat sa-i acopere si se pun la fiert ,cu capac,la foc potrivit.

Se fierb aproximatix 1 ora sau pana ce boabele se patrund usor cu furculita.

Se servesc calzi,presarati cu sare,dupa gust.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Porumb fiert 179639
retete culinare - Porumb fiert 179640
retete culinare - Porumb fiert 179641
retete culinare - Porumb fiert 179642

COMENTARII (27)

adry88 1

28.09.2012, 15:35

minunati

corina241 1

29.09.2012, 21:16

Motane,Simona,Eduard

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:17

foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L