Porumb fiert

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2013 | 818 vizualizari

 

Pentru ca este vremea porumbului, am venit si eu ...

 

INGREDIENTE

  • 8 porumbi
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert:

Porumbul il "decojim" de frunze, le rupem varful si ii punem la fiert in apa, atat cat sa fie acoperiti. Pentru a avea un gust mai bun ii acoperim cu cateva frunze si apoi cu un capac. I-am lasam la fiert la foc mic approx 30 minute. II scoatem pe un platou si ii servim cu  sare pe ei.

 

RETETA IN IMAGINI

Porumb fiert-0
Porumb fiert-1
Porumb fiert-2

COMENTARII (7)

Valclaudia

Valclaudia 1

06.08.2013, 22:16

delicios!

babi5

babi5 1

06.08.2013, 22:57

Rocsi

Rocsi 1

07.08.2013, 11:59

Chiar as vrea si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!