Porumb fiert cu unt si plante aromatice( herbe de provence)

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2013 | 977 vizualizari

 

Imi place porumbul oricum ar fi el preparat,ma gandeam ca trece anul si nu mai apuc sa fac si sa gust porumb fiert de mine,dar dorinta sa indeplinit :)

 

INGREDIENTE

  • porumb
  • unt
  • sare
  • plante aromatice(de provence)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb fiert cu unt si plante aromatice( herbe de provence):

Se curata porumbul de foi si matase,se spala si se pune intr-o oala mare la fiert cu apa.Deasupra oalei am pus foi de porumb si peste o farfurie sau capac ptr a nu se ridica foile.Se lasa la fiert cateva ore,se incearca din cand in cand porumbul.Daca e fiert se unge cu unt,sare si plante aromatice.Daca nu va plac plantele atunci puneti dupa gust,unt sare si piper sau unt si busuioc etc dupa placul fiecaruia.Porumbul se foloseste mult in salate,ca garnituri.

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Porumb fiert cu unt si plante aromatice( herbe de provence) 253968
retete culinare - Porumb fiert cu unt si plante aromatice( herbe de provence) 253969
retete culinare - Porumb fiert cu unt si plante aromatice( herbe de provence) 253970
retete culinare - Porumb fiert cu unt si plante aromatice( herbe de provence) 253971
retete culinare - Porumb fiert cu unt si plante aromatice( herbe de provence) 253972

COMENTARII (26)

dantes 1

24.08.2013, 04:58

bun,bun

Ligia Bxl 1

24.08.2013, 11:03

Rocsy da a fost bun

Bya Ralu 1

27.08.2013, 19:48

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!