Cum se fierbe porumbul cu unt si plante aromatice( herbe de provence)

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2013 | 3257 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbu. Imi place porumbul oricum ar fi el preparat,ma gandeam ca trece anul si nu mai apuc sa fac si sa gust porumb fiert de mine,dar dorinta sa indeplinit :)

 

INGREDIENTE

  • porumb
  • unt
  • sare
  • plante aromatice(de provence)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul cu unt si plante aromatice( herbe de provence):

Cum se fierbe porumbu. Se curata porumbul de foi si matase,se spala si se pune intr-o oala mare la fiert cu apa.Deasupra oalei am pus foi de porumb si peste o farfurie sau capac ptr a nu se ridica foile.Se lasa la fiert cateva ore,se incearca din cand in cand porumbul.Daca e fiert se unge cu unt,sare si plante aromatice.Daca nu va plac plantele atunci puneti dupa gust,unt sare si piper sau unt si busuioc etc dupa placul fiecaruia.Porumbul se foloseste mult in salate,ca garnituri.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul cu unt si plante aromatice( herbe de provence)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi